Utbildning i omvärldsbevakning tillsammans med Resumé Akademi

Av: Jonas Wahlqvist - 28 februari, 2018

Att hålla sig uppdaterad med händelser och trender i sin omvärld har aldrig varit viktigare, eller svårare. Informationsöverflödet gör det omöjligt att följa allt som skrivs och sägs, och vi dränks ständigt av irrelevant information.  

Jonas och Elin från Nobicon kommer att vara kursledare för en ny utbildning som anordnas tillsammans med Resumé Akademi. Under denna heldagsutbildning får du lära att arbeta metodiskt och systematiskt med omvärldsbevakning. Vi går bland annat igenom vilka digitala informationskällor som finns, metoder för att avgöra vilken information som är relevant för dig, och hur du kan effektivisera din bevakning. Allt för att skapa bättre förutsättningar i arbetet med din omvärldsanalys. 

Målet med utbildningen är:  

  • Att ge deltagarna ett ramverk för att på ett systematiskt sätt bygga upp sin personliga omvärldsbevakning och/eller omvärldsbevakning för sin organisation. 
  • Att ge deltagarna kunskaper om vilka digitala källor som finns och hur dessa kan bevakas med hjälp av digitala verktyg. 
  • Att ge deltagarna kunskaper om hur ett systematiskt omvärldsarbete skapar förutsättningar för förändring och förbättring i er verksamhet.  

 

Läs mer om utbildningen och anmäl dig här

Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook8Email this to someonePrint this page