Att använda verktyg för insamling av omvärldsinformation

Utbildning – Att använda verktyg för insamling av omvärldsinformation

Denna utbildning riktar sig till dig som arbetar med digital omvärldsbevakning idag. Du har troligen testat på några olika verktyg (gratis och/eller professionella) och stött på de vanligaste utmaningarna såsom att hitta rätt källor, att automatisera insamlingen på ett bra sätt, och att samtidigt undvika informationsöverflöd. Du vill komma vidare till nästa nivå när det gäller kunskap om vilka källor som finns, metoder för att samla in informationen och praktiska tips för att förbättra ”hantverket” att effektivisera din informationsinsamling. Utbildningen vänder sig både till dig som är kund hos Nobicon idag, och därmed har tillgång till Awareness®, och till dig som inte är kund. Utbildningen varvar teori med praktiskt arbete med Nobicons verktyg Awareness®. Under utbildningsdagen finns tid avsatt för dig att arbeta konkret med de bevakningsområden som du och din organisation har behov av. Utbildningen förutsätter att du har viss erfarenhet av att använda verktyg för omvärldsbevakning.

Om kursledaren

Elin_370 Kursledaren Elin Wålstedt har jobbat med omvärldsbevakning i olika former i över 10 år. Elin är informationsspecialist och arbetar dagligen med att hjälpa Nobicons kunder att hitta rätt omvärldsinformation.

Ladda ner utbildningsprogrammet

Skriv in din e-postadress så skickar vi utbildningsprogrammet

Datum, tid och plats

Tisdag 15 november 2016, 10-16 i Stockholm (obs! nytt datum) Plats: Konferenshuset, Drottninggatan 55

Pris

4 000 SEK exklusive moms.

Anmälan

Vid frågor och anmälan kontakta Elin Wålstedt, 090-159 777, elin@nobicon.se Anmälan senast 10 dagar före kursdatum Kursen kan även genomföras som en intern utbildning exklusivt för er organisation